Incident șocant într-un autobuz din Pitești. O minoră a fost agresată sexual

de | 17.09.2023 17:12 | Județean, Eveniment

Din păcate, în ultima perioadă, s-au înmulțit cazurile de agresiune sexuală în județul Argeș. Încă un eveniment a avut loc, de această dată victima fiind o minoră.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de 14 septembrie, atunci când fata, care se afla într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Pitești, a fost abordată de bărbat de 56 de ani, din Călinești. Chiar în interiorul autobuzului, acesta a agresat-o sexual.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiștii argeșeni, bărbatul ar fi săvârșit și acte de exibiționism în timp ce se afla în autobuz.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 14 septembrie a.c., bărbatul ar fi săvârșit acte de exibiționism și ar fi agresat sexual o minoră, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Pitești.”, transmite IPJ Argeș

Ulterior, pe numele bărbatului a fost depusă o plângere, iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești l-au identificat și l-au dus la sediu pentru audieri.

După administrarea probatoriului, pe 15 septembrie, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

sursă foto canalsud.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

L-ați văzut? Bărbat de 53 de ani, dat dispărut dintr-un centru de îngrijire din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Pitești

Ultimele articole