Comuna Rociu, în sărbătoare!

de | 17.09.2023 16:37 | Rural, Politic

A fost o zi plină azi la Rociu, acolo unde a fost sărbătorită Ziua Comunei! Manifestările atent pregătite de către primarul Victor Mihai Bălășoiu și echipa sa s-au desfășurat în incinta Târgului Săptămânal și au inclus, pe lângă momente artistice pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, și acordarea unor diplome de fidelitate pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar şi pentru tinerii din localitate care au devenit majori.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Gospodarii din Rociu, dar nu numai, au fost prezenți în număr mare la toate aceste evenimente reușite pregătite de către administrația comunei Rociu, transmit cei de la PSD Argeș. În mijlocul acestora s-a aflat, ca de fiecare dată, și o echipă a PSD Argeș condusă de către președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă. Din echipa PSD au făcut parte senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru BUGHIU, primarii Ion Dumitru – Albota, Nicolae Pană – Coșești, Cornel Petrică – Rătești, Florin Dumitru – Teiu, Constantin Alexandru – Negrași, Ion Gârleanu- Bogați, Iulian Miu – Ungheni, viceprimarul Dani Stancu – Costești, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Marius Pârvu, secretarii tehnici Andreea Călinescu Oner, Cristi Funie și Ghiorghe Vătășescu.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Renumitul medic argeșean Cătălin Cîrstoiu – Cetățean de Onoare al comunei Leordeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș