Renumitul medic argeșean Cătălin Cîrstoiu – Cetățean de Onoare al comunei Leordeni

de | 17.09.2023 11:40 | Rural, Politic

Sâmbătă a fost mare sărbătoare la Leordeni, fiind marcată împlinirea a 586 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Primarul Marian Ibric a pregătit nenumărate surprize cu acest prilej, iar numărul celor prezenți la evenimente a fost pe măsură. Cu această ocazie au fost premiate cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, iar renumitul medic argeșean Cătălin Cîrstoiu – managerul Spitalului Universitar, profesor universitar și decan al Universității de Medicină din București – a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Leordeni, potrivit informării celor de la PSD Argeș. La manifestări a participat și o echipă a PSD Argeș avându-l în frunte pe președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Ion Mînzînă. Din echipa PSD Argeș au făcut parte senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, subprefectul Ciprian Neculăescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru BUGHIU, primarii Nicolae Velcea, Sorin Lupu – Priboieni, consilierul județean Cristina Popa.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlllne.ro:

Dacă își exercită abuziv dreptul de veto. Marcel Ciolacu: ”Vom da în judecată Austria la Curtea Europeană de Justiție”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș