Bărbat arestat după ce s-a mutat gratis într-un apartament în timp ce se dădea drept preot!

de | 18.04.2023 13:59 | Știri, Eveniment, Național

Un român în vârstă de 37 de ani, care locuia în Italia, a fost arestat, după ce s-a dat drept preot şi a s-a mutat abuziv într-un apartament pe care l-a găsit „disponibil” în timp ce sfinţea casele localnicilor.

Bărbatul a sunat la interfonul unui bloc și l-a convins pe un bătrân să-i deschidă ușa, susținând că este preot și că vrea să sfințească locuințele locatarilor.

Acesta a găsit un apartament nelocuit în blocul respectiv, unde a decis să se și mute. Bărbatul s-a instalat rapid și le-a spus vecinilor că este carabinier, conform Antena 3 CNN.

D-abia după mai multe luni în care românul a locuit liniștit în apartament, vecinii și-au dat seama că este vorba despre o înșelăciune și au făcut plângere.

Bărbatul a reușit să fugă înainte să fie prins, însă după câțiva ani, acesta a fost găsit în timp ce călătorea cu un autobuz spre Franța.

Autoritățile au constatat că pe numele său era emis un mandat de arestare de către Parchetul din Torino. Acum, bărbatul are de executat doi ani de închisoare pentru violare de domiciliu și uzurpare de titluri, fiind dus la închisoarea Coroneo din Trieste, potrivit FanPage.it.

Sursa Foto Stirile ProTV

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 22 de ani a furat un taxi după ce a refuzat să îi plătească cursa taximetristului! Era beat și fără permis! 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole