Bărbat din Argeș – prins la furat de lemne!

de | 20.11.2023 21:16 | Eveniment, Știri

Zi cu ghinion, duminică, 19 noiembrie, pentru un bărbat de 42 de ani, din Călinești, județul Argeș, care a fost prins de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni la furt de lemne.

Bărbatul a fostoprit de organele de lege, în timp ce conducea o autoutilitară, cu care transporta ilegal lemne, pe raza orașului Mioveni.

Argeșeanul nu avea documente care să ateste provenineța legală sau documente de însoțire a transportului.

Polițiștii au stabilit, cu ajutorul unui specialist silvic, că în mijlocul de transport se găsea cantitatea totală de 2,3 mc lemn de foc (din care 2,2 mc lemn foc esență stejar și 0,1 mc lemn foc esență gorun).

În urma abaterii, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Pitești.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident rutier în Pitești! Un TIR implicat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Mioveni | Pitești

Ultimele articole