Un bărbat din Băbana și altul din Negrași – prinși de polițiști băuți la volan

de | 07.01.2024 23:15 | Județean, Eveniment

  • Depistați de polițiști conducând sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat în ziua de 6 ianuarie un bărbat de 48 de ani, din Băbana, care conducea un autoturism pe bld. Libertății din municipiul Pitești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultând o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, 6 ianuarie oamenii legii au depistat un alt argeșean care conducea o mașină pe bld. Frații Golești din Pitești, sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani din Negrași. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisele de conducere au fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Reamintim faptul că în ultimele 48 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 464 de amenzi în valoare totală de 85.660 de lei și au fost reținute un număr de 39 de permise de conducere. Totodată au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole