anchetaonline.ro

Un bărbat din Bihor și-a înjunghiat mortal fratele, după ce s-au certat!

de | 07.11.2023 18:32 | Știri, Eveniment

O crimă teribilă a avut loc în Bihor, după ce doi frați s-au certat.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani şi-a ucis fratele, înjunghiindu-l cu un cuţit în piept.

În urma evenimentului, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore de procurori, conform News.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au informat, în cursul zilei de astăzi, marţi, că un bărbat în vârstă de 49 de ani este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

În data de 06 .11. 2023, în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Borod, judeţul Bihor, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul P.S.O l-a agresat pe fratele său P.C.I, aplicându-i acestuia o lovitură cu un cuţit, având lungimea lamei de 21 centimetri, la nivelul pieptului, provocându-i o plagă înţepată /penetrantă subclavicular dreapta, între coastele 2 şi 3, care a condus la decesul victimei P.C.I.”, au informat procurorii, potrivit Digi24.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum va fi prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto descriptiv expressdebanat.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Paznic din Bradu – prins beat criță la muncă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: