Un bărbat care a furat bani din două săli de jocuri de noroc din Argeș a fost trimis în judecată!

de | 10.08.2023 18:38 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările, în cursul zilei de 09 august, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Astfel, un bărbat de 53 de ani, din orașul Pantelimon, judetul Ilfov, ar fi furat bani, în cursul serii zilei de 8 iulie, în intervalul 19:00-20:00, din două săli de jocuri de noroc din Argeș.

Acesta ar fi păcălit angajatele a două săli de jocuri de noroc, din Bascov și Ștefănești, cu sume de 1.300, respectiv 1.100 de lei.

Acesta a cerut schimbarea sumei de bani pe care o avea în bacnote cu o valoarea mai mică, după care mai mare, iar în tot acest timp a furat bani din teancul de bancnote primit de la cele două angajate.

Precizăm faptul că, în ziua de 26 iulie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.”, transmite IPJ Argeș.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto Obiectivsm.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bucureștean trimis în judecată după ce a condus fără permis prin Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Ilfov | Judecătoria Piteşti | Pitești

Ultimele articole