Un bărbat din Craiova și-a cumpărat droguri, cu criptomonede

de | 09.06.2023 22:25 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din Craiova a fost prins în flagrant, astăzi, vineri, 9 iunie, de polițiști, după ce a cumpărat mai multe subtanțe interzise cu criptomonede.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, alături de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc.

Organele de lege l-au prins în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, asupra căruia au fost descoperite 500 de grame de cannabis și 22 de grame de rezină de cannabis.

Totodată, au mai fost descoperite și ridicate 200 de comprimate de MDMA (ecstasy), pe care bărbatul le-ar fi comandat din Germania, în scopul comercializării în România.

Bărbatul le-a achiziționat, plătind contravaloarea comprimatelor cu criptomonede, conform procurorilor DIICOT.

Acesta a fost dus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul DIICOT Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc, potrivit Antena 3 CNN.

Foto Agora.md

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu cu victimă pe Drumul 23! O hală este înghițită de flăcări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Germania

Ultimele articole