anchetaonline.ro

L-ați văzut? Sebastian a plecat de la after school şi nu a mai ajuns acasă

de | 09.06.2023 23:49 | Știri, Eveniment, Național

Un copil în vârstă de 9 ani din Timişoara, este căutat de polițiști. Băiatul a plecat, vineri, de la after school şi s-a mai întors acasă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor în vârstă de 9 ani, dispărut din municipiul Timişoara, judeţul Timiş. În data de 9 iunie a.c., Sebastian Yvan Legrand ar fi plecat de la after school, de pe strada Eroilor de la Păuliş din municipiul Timişoara, într-o direcţie necunoscută, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu”, a informat IPJ Timiş, potrivit Antena 3 CNN.

Copilul are 1,53 metri inaltime, 43 de kilograme, păr brunet, ochi albaştri.

La momentul dispariţiei, băiatul purta pantaloni albaştri, tricou alb, tenişi albaştri şi geacă gri cu verde.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a mai informat IPJ Timiş, conform surse citate.

Foto news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat din Craiova și-a cumpărat droguri, cu criptomonede

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: