Bărbat de 52 de ani, prins gonind cu 143 de km/h într-o localitate din Argeș

de | 17.09.2024 15:20 | Județean, Eveniment

Inconștiență din partea unui bărbat de 52 de ani, din Câmpulung. El a fost surprins de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung conducând cu viteză excesivă în localitate.

Ieri, 16 septembrie, bărbatul se deplasa pe DN 73, iar pe raza localității Schitu Golești a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 143 de km/h.

Viteza înregistrată de aparatul RADAR depășea cu 93 km/h limita legală admisă în acea zonă.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h, șoferul vitezoman a fost amendat cu 3.300 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Fără permis a rămas și un tânăr de 24 de ani, din Pitești. În timp ce se deplasa pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, tânărul șofer a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h (cu 67 peste limita legală).

În urma ispravei sale, tânărul din Pitești s-a ales cu o amendă de 1.485 de lei, dar și cu permisul reținut pentru 90 de zile.

Viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor de drum continuă să rămână una dintre principalele cauze ale accidentelor de circulaţie cu urmări deosebit de grave.

Foto descriptiv promotor.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânăr de 24 de ani, amendat și lăsat fără permis după ce a condus motocicleta pe o roată în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73 | Pitești | Stâlpeni

Ultimele articole