Bărbat de 54 de ani din Albeștii de Argeș reținut de polițiști!

de | 22.05.2022 14:02 | Știri, Eveniment, Județean

  • Argeșean de 54 de ani arestat!

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana impotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse și amenințare, și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Albeștii de Argeș.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în data de 21 mai individul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști în ziua de 19 mai, apropiindu-se de concubina sa la o distanță mai mică de 100 de metri. Mai mult decât atât în seara zilei de 20 mai, ar fi amenințat-o cu moartea.

Bărbatul a fost reținut de polițiști.

 

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

 

 


cropped favicon - Pompierul Neacșa Georgel condus pe ultimul drum de colegi și înmormântat cu onoruri militareZiarul Ancheta Online

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș | IPJ Argeș

Ultimele articole