Bărbat din Argeș – Transport ilegal de lemne!

de | 16.06.2022 18:55 | Știri, Eveniment, Județean

Poliția din cadrul Secției de Poliției Rurală Lunca Corbului, împreună cu reprezentații Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș au acționat în cadrul zilei de ieri, 15 iunie, pentru combaterea activitățiilor ilegale de deținerii și vânzării de lemne.

În urma mai multor verificări, polițiștii au constatat diferențe de stocuri la o societate comercială din Bârla. S-a constatat că din depozit lipsea o cantitate de 24.9 metri cubi de salcâm.

Astfel, aceasta a fost sancționată cu o amendă de 10.000 de lei, dar și cu confiscarea unei cantități de stoc în valoarea de 4.800 de lei.

Tot în data de 15 iunie, Poliția Rurală Rucăr a depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Stoenești. Acesta transporta lemne cu o autoutilitară, fără deținerea documentelor legale. S-a constatat, astfel, că bărbatul transporta cantitatea de un metru cub de cherestea.

De asemenea, și bărbatul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, fiindu-i confiscat cantitatea deținută de către acesta.

Foto descriptiv Resita.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.

Un copil de 10 ani a căzut într-un canal la Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești