anchetaonline.ro

Un bărbat din Bascov a agresat o tânără de 16 ani într-un autobuz! A fost reținut!

de | 06.05.2022 15:40 | Știri, Eveniment, Județean

 

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că la data de 1 decembrie 2021, bărbatul ar fi agresat o fată de 16 de ani, care se afla într-un mijloc de transport în comun, pe fondul unei stări conflictuale spontane.

Cel în cauză a fost reținut pentru pentru 24 de ore, după administrarea probatoriului, pe bază de ordonanță, urmând ca el să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecatoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive

 

 

barbat retinut - Un bărbat din Bascov a agresat o tânără de 16 ani într-un autobuz! A fost reținut!

 

Tot ieri, 5 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată, iar în ziua de 5 mai, conform art. 207 din Codul Penal au reținut un bărbat de 39 de ani, din comuna Calopăr, județul Dolj.

 

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada februarie – aprilie 2022, cel în cauză ar fi făcut acte de constrângere, atât în mod direct cât și indirect, prin intermediul altor persoane, procedând totodată la contactarea telefonică și urmărirea unui bărbat în mod frecvent, provocându-i astfel o stare de temere, având ca scop să determine să încheierea relației pe care acesta o avea cu o femeie.

 

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, a fost extinsă urmărirea penală cu privire la săvârșirea, de către același bărbat, a infracțiunii de hărțuire, constând în aceea că, în perioada octombrie 2021- aprilie 2022, cel în cauză ar fi procedat la urmărirea femeii, la supravegherea locuinței acesteia și contactarea ei în mod frecvent, provocându-i astfel o stare de temere.

În baza mandatului de aducere emis în dosarul penal, bărbatul a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Acțiunea a avut loc cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Craiova și a luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmând să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecatoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, conform IPJ Argeș.

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova