anchetaonline.ro

Ion Mînzînă își asumă și neajunsurile… vechii moșteniri „Îmi asum și aceste neajunsuri, chiar dacă sunt la primul mandat”

de | 06.05.2022 16:35 | Județean, Pitești

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, face ceea ce, probabil, niciun alt politician argeșean nu a făcut până în prezent: a declarat că își asumă neajunsurile cauzate de foștii președinți de Consiliu Județean. O face în numele instituției și o mai face, probabil, și pentru că toți președinții CJ de până acum au fost membrii de vârf ai PSD Argeș.

 

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere reprezintă una dintre marile mele priorități în acest mandat”

Da, știu, sunt destui argeșeni care se plâng de calitatea drumurilor din județ, indiferent că sunt naționale, județene sau locale. Cumva, în calitatea de președinte al CJ Argeș, îmi asum și aceste neajunsuri, chiar dacă sunt la primul mandat. Trebuie să o fac în numele instituției. Este și motivul pentru care îmbunătățirea infrastructurii rutiere reprezintă una dintre marile mele priorități în acest mandat.”, a declarat Ion Mînzînă, pentru Antena 3 Pitești.

Potrivit domniei sale, principala preocupare a fost identificarea cât mai multor surse de finanțare pentru ca Argeșul să nu mai fie județul cu cele mai proaste drumuri din țară.

„Am transmis aceste situații și decidenților de la nivel național și, împreună cu parlamentarii de Argeș, am reușit să obținem finanțări pentru mai multe investiții. Echipa de la Consiliul Județean Argeș a reușit să deruleze mai multe proiecte pe fonduri europene, și nu numai, pentru o serie de drumuri importante, pe o lungime mai mare.

Pe Programul Național de Investiții „Anghel Salignyˮ, documentațiile depuse la Ministerul Dezvoltării ne dau o notă optimistă că am putea primi 700 de milioane de lei pentru investiții pentru proiectele de apă și canalizare și 900 milioane de lei pentru asfaltări de drumuri județene și locale.

În ceea ce privește alocările pentru drumuri, suntem pe primul loc în România, iar la nivelul întregului pachet alocat pentru județul Argeș, suntem pe locul trei în țară. Sperăm să rămânem așa, se mai fac unele corecții, dar facem toate demersurile pentru a obține acești bani.”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Argeș.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Accident cu 3 mașini! Trafic îngreunat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș | Ion Mînzînă | PSD