Un bărbat a fost găsit mort în casă după ce și-a dat foc!

de | 26.07.2023 22:44 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment teribil s-a petrecut miercuri, în judeţul Constanţa. Un bărbat de 46 de ani a murit, după ce s-a încuiat în propria casă și și-a dat foc.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, potrivit Digi24.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, cu privire la faptul că un bărbat, de 46 de ani, din satul Culmea, s-ar fi încuiat în locuinţă şi s-ar fi autoincendiat.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. La locul faptei s-au deplasat pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, precum şi echipajul unei ambulanţe. După lichidarea incendiului, personalul medical a constatat decesul bărbatului”, a informează IPJ Constanţa. 

 

Foto descriptiv.

Foto Botosaninews.ro

Cititți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pericol public! Argeșean de 28 de ani – prins în timp ce e conducea un ATV fără permis!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole