Un bărbat a fost omorât în bătaie de un grup de elevi, după ce nu a vrut să strângă mizeria câinelui pe care l-a scos la plimbare

de | 02.05.2023 08:41 | Știri, Eveniment

Un bărbat care ieșise cu câinele la plimbare a fost omorât în bătaie de un grup de elevi de 15 ani. Totul a început după o altercație pentru că acesta nu a vrut să strângă mizeria câinelui pe care l-a scos la plimbare, conform Digi24.

Evenimentul a avut loc într-un parc din Nuneaton, Marea Britanie.

Britanicul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, pe care poliția l-a identificat drept John Hackett, ar fi fost trântit la pământ de niște adolescenți. Conform vecinilor din zonă, acesta nu a vrut să strângă mizeria câinelui.

Agresorii – trei copii de 15 ani – doi băieți și o fată – au fost arestați fiind suspectați de crimă, dar au fost eliberați pe cauțiune două zile mai târziu.

Unul dintre vecini susține că două fete au strigat la Hackett, care își plimba câinele, spunându-i să curețe mizeria lăsată în urmă de animalul său de companie.

O femeie care a fost martoră la incident a spus: „Un grup de băieți care își petreceau timpul cu niște fete după școală au intervenit și l-au bătut”.

 

Foto descriptiv.

Sursa foto Aktual24

Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro

Eveniment șocant! Un bărbat a căzut cu parapanta!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole