Bărbat înjunghiat de nevastă, de două ori în 13 ore, în București!

de | 29.03.2024 17:14 | Știri, Eveniment

O tentativă de omor a avut loc JOI, în Capitală. O femeie a fost reținută, după ce și-a înjunghiat soțul de două ori în 13 ore.

Ea este acuzată de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor.

Bărbatul a reușit să iasă din casă și a intrat într-un magazin, acolo unde a cerur ajutor.

Angajaţii au sunat la 112.

Bărbatul se află în stare critică, transmite News.ro, conform Antena 3 CNN.

La data de 28.03.2024, în timp ce se afla în interiorul locuinţei comune din mun. Bucureşti, Sector 4, inculpata a exercitat acte de agresiune asupra soţului său, în vârstă de 57 de ani, pe care l-a înjunghiat de două ori cu un cuţit în zona toracelui, prima dată în jurul orei 02:00, iar apoi în jurul orei 15:00, provocându-i două plăgi penetrante abdominale. Victima s-a deplasat la un magazin din apropierea locuinţei pentru a cere ajutor, iar angajaţii magazinului au apelat numărul de urgenţă 112”, transmit procurorii.

Echipajele medicale ce au intervenit la faţa locului au preluat victima și au trasnportat-o la spital. Aceasta a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent starea sa este critică.

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost cutremur astăzi în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: