Bărbat din Mioveni trimis în judecată, după ce a condus beat!

de | 14.01.2024 22:54 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști, s-a constatat că la data de 03 septembrie 2023, un bărbat de 45 de ani, din Mioveni, a fost prins, în trafic, de către polițiști, conducând un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultândo valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar prin analize de specialitate s-a stabilit căvaloarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie prinsă la furt de lemne în Argeș! Le căra cu un ansamblu de vehicule!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole