Un bărbat și-a pierdut viața în urma unei explozii! Ar fi vrut să construiască o bombă!

de | 29.05.2024 19:22 | Național, Eveniment

Noaptea trecută, 28 spre 29 mai, un bărbat din Fetești a murit în urma unei explozii. Acesta avea 44 de ani.

Din informațții aflăm că tânărul încerca să contruiască o bombă artizanală.

„Surse judiciare susțin faptul că acesta ar fi încercat să construiască o bombă.”

Mai aflăm de asemenea faptul că procurorii chemați la locul incidentului au descoperit, în camera sa, resturi de materiale explozibile.

Cercetările în acest caz sunt în desfășrare fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

„În cursul nopții trecute, polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuința unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Fetești, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconștient.

La fața locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de polițiști, pompieri, jandarmi și medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinței au identificat mai multe obiecte susceptibile a conține materiale pirotehnice și explozive.

Cercetările se derulează sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

În cadrul cercetării la fața locului, au fost identificate articole pirotehnice și elemente de muniție, care au fost ridicate în condiții de siguranță și urmează a fi expertizate.

Pentru ridicarea în condiții de siguranță și investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informații”, transmit reprezentanții IPJ Ialomița. 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Evaziune fiscală în Argeș și în București! Șapte persoane duse la audieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ialomița

Ultimele articole