Bărbat din Pitești găsit decedat în parc!

de | 23.11.2023 22:08 | Pitești, Eveniment, Importante

Polițiștii piteșteni au fost sesizați în această seară, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că într-un parc din municipiul Pitești a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane.

Persoana în cauză a fost declarată decedată, ulterior stabilindu-se că aceasta este un bărbat de 54 de ani, din Pitești”, anunță compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, pentru primele verificări, ulterior cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Din primele verificări nu au rezultat suspiciuni. Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, mai precizează reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Tineri hâlhăriți ziua în amiaza mare! Atacatorii au fost arestați

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole