Bărbat ucis de un glonț – tras de vecinul său într-un taur

de | 08.04.2023 13:15 | Știri, Eveniment, Național

  • Bărbat de 33 de ani ucis de un vecin!

Tragedie în localitatea Holda din județul Suceava, acolo unde un bărbat și-a pierdut viața după ce glonțul tras de vecinul său în taurul pe care vroia să-l sacrifice, l-a rănit. Glonțul a trecut prin corpul animalului și l-a lovit pe bărbat.

În jurul orei 07.50, Inspectoratul Poliției Județene Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda ce aparține de orașul Broșteni, o persoană a fost rănită. Un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei o bovină (taur), fiind ajutat și de către un vecin.

 

Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului. Glonțul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani  care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

 

bărbat ucis taur

Foto: Digi24

 

La fața locului a ajuns foarte repede un echipaj de intervenție însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Acesta a decedat la doar 33 de ani.

Oamenii legii efectuează cercetări în vederea încadrării juridice a faptelor și dispunerii măsurilor legale.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Evadarea afaceristului care a înșelat mulți români cu mobila pe comandă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole