Bărbat dat în urmărire, după ce i-a furat geanta unei bătrâne și i-a golit cardul bancar

de | 03.05.2023 20:08 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat este căutat de polițiști, după ce i-ar fi furat unei bătrâne din Făgăraș geanta, apoi i-a luat cardul bancar din care i-ar fi făcut mai multe tranzacții, conform Digi24.
Polițiștii fac apel acum pentru a-l găsi pe bărbatul din imagine.

Evenimentul s-a petrecut în Făgăraș, județul Brașov. Totul a început de la sesizarea unei femei de 70 de ani care nu își mai găsea geanta. Polițiștii au intrat pe fir au început cercetările, descoperind astfel că un individ a folosit, în repetate rânduri, cardul bancar.

După ce și-ar fi însușit o geantă găsită, care aparținea unei femei în vârstă de 70 de ani din municipiul Făgăraș, bărbatul ar fi efectuat mai multe tranzacții bancare cu cardul ce se afla în portmoneul bunului găsit”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov pentru sursa citată, potrivit Digi24.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM în Pitești! Femeie căzută de la etaj!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole