A băut, a petrecut apoi a vandalizat peste 50 de mașini! Bărbatul a fost reținut!

de | 03.05.2022 08:30 | Știri, Eveniment, Național

  • Incredibil dar..adevărat.

 

Un bărbatul de 44 de ani a petrecut până dimineaţa într-un club din Brașov iar în drum spre casă, beat fiind, a început să lovească toate mașinile din drumul lui.

Acesta a lovit cu pumnii şi picioarele oglinzile laterale, stopurile şi chiar portierele le-a îndoit.

În total, a devalizat nu una..nu două ci un număr de ..56 de maşini fără ca cineva să se sesizeze.

Abia când a ajuns pe ultima stradă, un cetăţean a sunat la 112 , era ora 05:25 iar un echipaj de jandarmi şi unul de poliţişti l-au prins pe individ, l-au imobilizat şi l-au dus la Secţie.

Polițiștii de la Secția 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în baza probatoriului administrat în cauză și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Sursa foto: antena3.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: