Bărbați beți la volan, trași pe dreapta de polițiștii argeșeni

de | 28.07.2023 18:06 | Eveniment, Județean, Știri

Șoferii beți la volan reprezintă unul dintre cele mai mari pericole din trafic.

În urma controalelor din ultimele 24 de ore, trei conducători auto au fost prinși de polițiști rutieri argeșeni, în timp ce conduceau mașinile în stare de ebrietate. Au rămas fără permise de conducere și s-au ales cu dosare penale.

Unul dintre șoferi este un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Calea Craiovei din municipiul Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Iar noaptea trecută, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Pitești, a fost prins în timp ce hoinărea pe străzi, la volanul unei mașini, fiind în stare de ebrietate. A fost tras pe dreapta pe strada str. Paltinului de pe raza localității de domiciliu și pus să sufle în alcooltest.

Sub influența alcoolului a condus și un bărbat, de 35 de ani, din Rucăr. El a fost depistat de polițiștii secției de Poliție Rurală Rucăr, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu.

Șoferii  au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care ei au fost duși la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cele trei cazuri, au fost întocmite dosare penale, iar conducătorii auto s-au ales cu permisele suspendate.

foto descriptiv știri.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr din Merișani, beat și fără permis, s-a urcat la volan și a lovit mai multe mașini

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Calea Craiovei | Pitești | Rucăr

Ultimele articole