Un tânăr din Merișani, beat și fără permis, s-a urcat la volan și a lovit mai multe mașini

de | 28.07.2023 17:13 | Știri, Eveniment, Județean

Culmea inconștienței. Un tânăr de 28 de ani, din Merișani, s-a urcat la volan chiar dacă știa că este sub influența băuturilor alcoolice și nu deține permis de conducere.

A trebuit să plătească scump pentru decizia sa, deoarece a distrus două mașini.

În acest caz, în cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările, iar în urma acestora, tânărul a ajuns în spatele gratiilor.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., în jurul orei 02:30, bărbatul în cauză, care nu deține permis de conducere, deplasându-se pe Bld. Libertății din municipiul Pitești, ar fi produs un eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale, intrând în coliziune cu alte două autoturisme.”, transmite IPJ Argeș

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat că acesta se afla sub influența alcoolului, valoarea depășind limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar în urma analizelor de specialitate a rezultat că valoarea alcoolemiei în sânge depășea limita de 0,80 g/l alcool pur.

În cursul zilei de ieri, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a urcat drogat la volan și a pornit la plimbare în toiul nopții prin Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Merișani

Ultimele articole