Doi bărbați din Pitești și Bradu au înscenat un accident! Voiau banii de la firma de asigurări

de | 29.03.2023 22:02 | Știri, După locație, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații, participație improprie la fals intelectual, tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Astfel, dosarul penal vizează doi bărbați, de 52 de ani, din Bradu, respectiv 36 de ani, din Pitești,

Cei doi au înscenat, în cursul lunii septembrie 2018, un accident rutier, în care ar fi fost implicate două autoturisme, cu valoare ridicată. Argeșenii au declarat evenimentul organelor de poliție pentru eliberarea documentelor necesare.

Ulterior, în baza acestor documente, cei în cauză ar fi încercat să obțină despăgubiri de la firma de asigurări, însă asiguratorul le-a refuzat efectuarea plăților, întrucât au existat suspiciuni cu privire la condițiile în care au fost provocate daunele.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto Shtiu

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean a fost reținut după ce și-a bătut concubina și pe fiul acesteia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole