Bărbatul din Mioveni care și-a agresat fizic concubina a fost arestat

de | 25.04.2024 10:13 | Mioveni, Eveniment

Informații noi 25 aprilie

Bărbatul de 34 de ani, din Mioveni, care și-a lovit concubina, a fost dus ieri, 24 aprilie, în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.”, transmite IPJ Argeș

Știrea inițială

Tânără agresată fizic de concubin în Mioveni! Bărbatul a fost reținut

Clipe de groază pentru o tânără de 28 de ani. În seara zilei de 20 aprilie, în jurul orei 20:00, în timp ce se aflau pe raza orașului Mioveni, tânăra a fost agresată de concubinul său, un bărbat de 34 de ani, din Mioveni.

Cazul a ajuns în atenția poliției, iar imediat producerea incidentului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, tânăra de 28 de ani și-a scos un certificat medico-legal, prin care au fost evaluate leziunile suferite în urma agresiunii.

Oamenii legii au continuat cercetările, iar pe 23 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub aspectul lovirii sau altor violențe. Astăzi, 24 aprilie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: inroman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Aproape 3.000 de ordine de protecţie provizorii emise de polițiști în primele trei luni din 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole