Bârla: Tânăr fără permis prins în trafic la volanul unui tractor neînmatriculat

de | 02.05.2024 23:11 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 21 de ani, din Olt, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unui tractor și a plecat la plimbare, deși nu avea permis de conducere. Mai mult decât atât, tractorul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

În seara zilei de 01 mai, în timp ce se deplasa pe D.J.679, comuna Bârla, tânărul a fost oprit de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului pentru control.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar autovehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

Prin urmare, tânărul s-a ales cu dosar penal. iar oamenii legii continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Pozitiv la testarea cu aparatul DrugTest

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 36 de ani, din Brașov, care conducea un autoturism pe raza localității Pitești, iar în urma testării
cu aparatul DrugTest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

Tânărul a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv oradesibiu.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poliţiştii au confiscat în primele trei luni ale anului peste 180 de arme deţinute ilegal şi peste 23.800 de cartuşe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bârla

Ultimele articole