Un bătrân de 74 de ani a sunat la 112 să anunțe că și-a ucis fiul!

de | 20.10.2023 20:43 | Știri, Eveniment

Un bătrân în vârstă de 74 de ani, din Ploiești, a sunat vineri după-amiaza la Poliție pentru a se denunța de unul singur. Bărbatul a anunțat că și-a ucis, în propria locuință, fiul în vârstă de 50 de ani.

Un echipaj care a intervenit la fața locului a identificat cadavrul victimei, care prezenta o plagă înjunghiată.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Persoana bănuită a fost găsită la fața locului, iar la acest moment se află în custodia poliției, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta și a fi luate măsurile legale în consecință”, a informat IPJ Prahova, potrivit Antena 3 CNN.

Conform vecinilor, cei doi se certau frecvent. În această seară, fiul a venit acasă beat iar scandalul a început din nou, scrie Observatorul de Prahova, conform sursei citate.

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer ucrainean beat conducea o cisternă în zig-zag pe A2!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești | Prahova

Ultimele articole