Un bătrân beat și fără permis conducea liniștit prin Argeș! A fost întrerupt de polițiști

de | 04.04.2023 16:40 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, Eveniment, Județean

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat, în ultimele 24 de ore, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din același municipiu.

Bătrânul conducea un autoturism pe bld. Basarabilor de pe raza localității de domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a avut o valoare de peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la un spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult de atât, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, alin. 2 și 336, alin. 1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștienți în trafic! Doi șoferi argeșeni au forțat barierele de la calea ferată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole