Băutura, bat-o vina! Șoferi beți la volan, prinși pe străzile din Argeș

de | 19.05.2023 16:23 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Băutura, bat-o vina! Șoferi beți la volan, prinși pe străzile din Argeș

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, în urma acțiunilor au fost aplicate 221 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Printre cei „premiați” de polițiști se află și un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Valea Danului, care a fost depistat conducând un autoturism pe DJ 703H, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În aceeași situație s-a aflat și un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Corbeni, care conducea un tractor pe DJ 704G, pe raza localității Albeștii de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Ei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au fost conduși la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

sursă foto bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se deschide zona de agrement din Parcul Ștrand. Cât costă o plimbare cu trenulețul?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole