(VIDEO)Detașamentul de Pompieri Mioveni în casă nouă! 

de | 19.05.2023 16:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

(VIDEO)Detașamentul de Pompieri Mioveni în casă nouă! 

Astăzi, 19 mai, a avut loc inaugurarea noii clădiri a Detașamentului de Pompieri Mioveni din strada Decembrie 89, Nr. 1, a orașului Mioveni.

Astfel, începând de azi, Detașamentul de Pompieri Mioveni beneficiază de o nouă clădire administrativă. Investiția pentru aceasta a fost finanțată de către Consiliul Local Mioveni.

La ceremonialul militar și religios de inaugurare și dare în folosință a noii clădiri au fost prezente oficialități importante de la nivel local și județean, dar și inspectorii șefi ai Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele apropiate.

b5a13058 f951 4670 931b 8fbee9f9bbc8 - (VIDEO)Detașamentul de Pompieri Mioveni în casă nouă! 

foto  Facebook Primăria Orașului Mioveni

Printre cei prezenți se numără inspectorul șef al I.S.U. Argeș, col. Alin Berevoescu alături de echipa sa, președintele CJ Argeș, Ion Mânzână alături de vicepreședintele Adrian Bughiu, suprefectul Ciprian Neculăescu, col. Toma Cezar, Inspector Șef al I.J.J. Argeș, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, reprezentanții ICN RATEN, precum și ai altor instituții colaboratoare, primarii localităților din raionul de intervenție, consilieri județeni și locali.

Noua clădire este formată din două corpuri cu regimuri de înălțime diferite, un corp cu regim de înălțime parter, în care va funcționa un garaj în care pot staționa trei autospeciale de mare capacitate și un corp cu regim de înălțime P+2E, care are rol de clădire administrativă.

Detașamentul de Pompieri Mioveni, înființat în anul 2002,  deservește din punct de vedere al intervențiilor un număr de 11 localități, reprezentând peste 78.000 cetățeni.

sursă foto/video  Facebook Primăria Orașului Mioveni/ ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Băutura, bat-o vina! Beți la volan, prinși pe străzile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni