anchetaonline.ro

Bazin de 7,5 milioane lei pentru clubul de înot al fostei vicecampioane mondiale Larisa Lăcustă

de | 10.03.2023 11:00 | Știri, Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

În ultimii ani, înotul a devenit unul dintre sporturile preferate ale piteştenilor, mii de copii fiind duşi de părinţi săptămânal la bazin pentru a lua lecţii. Lipsa bazinelor s-a făcut simţită mai ales în ultima perioadă, când Bazinul Olimpic a fost închis pentru renovare, iar cluburile de nataţie şi instructorii au fost nevoiţi să se descurce cum au putut la cele câteva piscine private din  Piteşti şi din împrejurimi.

Viitorul bazin va fi construit lângă Ramada Events

O mică firmă din Piteşti, reprezentată de omul de afaceri Bogdan Guţă, intenţionează să construiască o nouă piscină acoperită dedicată activităţilor sportive, pe strada Digului nr. 17, în apropierea Ramada Events. Acesta a obţinut la sfârşitul anului trecut certificatul de urbanism, iar acum a depus documentaţia pentru obţinerea avizului de mediu.

Bogdan Guţă este managerul general al clubului de nataţie Energic LL, la care antrenor principal este fosta vicecampioană mondială şi maestru emerit al sportului Larisa Lăcustă. Potrivit documentelor, investiţia sa se ridică la 7,5 milioane lei şi va fi realizată în perioada 2023-2025. Bazinul de înot va avea pe acoperiş panouri solare şi va beneficia de o parcare de 40 de locuri pentru autoturisme şi 2 locuri pentru autocare.

Sursa foto: Facbook Energic LL

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Echipa de robotică de la Zinca Golescu s-a calificat la mondiale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Larisa Lăcustă | Pitești | Ramada Events