Și beat, și cu permisul anulat! Piteștean reținut de polițiști

de | 12.04.2023 15:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Și beat, și cu permisul anulat! Piteștean reținut de polițiști

Un piteștean a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, după ce a fost prins în trafic nerespectând legea.

Mai exact, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat în noaptea de 5 spre 6 aprilie, în timp ce conducea o mașină pe str. Argedava din municipiul Pitești, deși avea permisul de conducere anulat.

Mai mult, polițiștii l-au testat pe piteștean cu aparatul etilotest, iar în urma verificării a rezultat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Etilotestul a arătat un rezultat de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma faptei sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „conducere drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat”, potrivit Poliția Argeș.

Miercuri, piteșteanul va fi prezentat Parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu două autoturisme! Mașină a companiei Engie- răsturnată în Bascov

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Politia Arges

Ultimele articole