Bebeluș mort, găsit într-o pungă la un hotel de lux din București

de | 21.08.2023 20:46 | Național, Eveniment

Un bebeluș nou-născut a fost găsit mort, duminică dimineață, în jurul orei 7:00, în fața unui hotel cunoscut din Capitală.

Trupul micuțului se afla într-o pungă care ar fi fost abandonată de o tânără de 22 de ani, din Iași, cazată la hotelul Marriott, relatează click.ro

Descoperirea macabră a fost făcută de o angajată a unității de cazare care făcea curățenie. Ulterior, evenimentul a fost sesizat imediat la 112.

La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, femeia care a recurs la acest gest șocant a fost depistată de anchetatori, cărora le-ar fi transmis că și-a provocat un avort cu medicamente. Ulterior a luat fătul și l-a pus într-o pungă, pe care a lăsat-o pe trotuarul din apropierea hotelului unde era cazată alături de un bărbat.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Panică într-un bloc din Războieni din cauza unei oale uitate pe aragaz

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole