Belgia. Grevă în transportul feroviar

de | 29.11.2022 11:25 | Știri, După subiect, Lifestyle

Atenție, argeșeni! Dacă aveți planificată o călătorie în Belgia, zilele acestea, trebuie să știți că de astăzi, 29 noiembrie până pe data de 1 decembrie va avea loc o grevă generală a lucrătorilor feroviari.

Potrivit informării celor de la Ministerul Afacerilor Externe românii care tranzitează sau intenționează să călătorească în Belgia că, ”în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2022, va avea loc o grevă generală a lucrătorilor feroviari, context în care sunt posibile perturbări în activitatea transportului feroviar”. Recomandarea celor de la MAE pentru cei care intenționează să călătorească cu trenul este să urmărească pagina web a căilor ferate belgiene SNCB: https://www.belgiantrain.be/fr/travel-info/train-network-travel-info/strike.

Numere de telefon utile

E bine de reținut faptul că cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663”, precizează cei de la MAE. Cei care se deplasează în străinătate mai au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informații și sfaturi de călătorie.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Programul marilor magazine în minivacanța de 1 Decembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia

Ultimele articole