anchetaonline.ro

(Video) Super distracție cu Bella Santiago & Band la Club Hush, vineri 11 noiembrie!

de | 08.11.2022 18:03 | Știri

Frumoasa și talentata Bella Santiago, caștigătoarea Xfactor România, alături de bandul ei de senzație, îți dă întâlnire, vineri, 11 noiembrie în Club Hush din Pitești.

Biletele sunt disponibile în locație și au următoarele prețuri:

Categoria GOLD (parter): 80 RON

Categoria SILVER (etaj): 70 RON

Mai multe informații poți afla la numărul de telefon: 0733 956 283.

 

 

Club Hush a luat fiinţă în 2006, cu scopul clar de a promova, în Piteşti, muzica de calitate.

Vino cu gașca să te bucuri de o seară de distracție ce te va încărca de energie pozitivă și voie bună și să savurezi mâncarea delicioasă și băuturile cele mai diverse pregătite cu grijă și pasiune.

 

Hush

 

Club Hush este locul unde concertele prind viață iar Veranda by Club Hush este locul unde zi de zi te poți bucura de momente de relaxare cu mâncare buna și băuturi alese!”

 

Hush Veranda

 

Bella Santiago este o cântăreață de origine filipineză,  probabil o recunoașteți din cadrul unor showuri de televiziune precum X Factor, concurs pe care l-a și câștigat în anul 2018, impresionând întreaga țară cu vocea ei specială.

Mai jos este prezentat un moment de excepție al artistei din cadrul concursului X Factor România.

 

 

S-a născut la data de 1 decembrie 1989 în Filipine iar talentul pentru muzică și l-a descoperit de mică, aceasta luând cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani.

După numai câțiva ani aceasta începe să susțină concerte publice dar și private atât în Filipine cât și în Malaezia și Taiwan.

hush alex-vasilache-bella-santiago-poster

 

Bella decide în anul 2016 să se stabilească în țara noastră unde participă la numeroase emisiuni printre care amintim Românii au talent, Eurovision sau X Factor.

În anul 2017 Bella a început colaborarea cu trupa Jukebox, aceștia reușind în perioada 2017-2020 să lanseze mai multe piese de succes precum:  „Vocea ta”, „Auzi cum bate”, „Când toată lumea sare”, etc.

 

 

Formația Jukebox a fost fondată în anul 1998.și este formată din Alex Vasilache, Viorel Dodoc, Andrei Apostol, Răzvan Sofronescu, Ovidiu Condrea, Viorel Sîrbu și Gabi Nistorescu. Trupa a lansat trei albume: „Feel Like Makin”, „Picuri de Rai” , „Christmas Songs” și multe alte piese, precum: „Addicted”, „Cum Vrei Tu”, „Te Adoresc”, „Come On Everybody”

Veselia, carisma, autenticitatea si experienta muzicienilor completează un show live de exceptie.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești