Hotărâri adoptate în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Argeș

de | 29.07.2022 23:07 | Știri, Județean, Politic

Vineri după amiază a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PNL Argeș.

În cadrul întrunirii Biroului, președintele PNL Argeș, doamna Alina Gorghiu a prezentat situația politică națională și deciziile care au fost luate în plan legislativ și guvernamental. De asemenea, au fost abordate diverse teme organizatorice și au fost adoptate mai multe hotărâri.

În BPJ a fost validat un număr de adeziuni depuse la Secretariatul General de organizațiile PNL din Pitești, Costești și Curtea de Argeș.

BPJ al PNL a votat propunerea de radiere depusă de PNL Curtea de Argeș față de consilierul județean, Dan Giuclea. Organizația municipală a făcut această propunere după ce a constatat lipsa de activitate politică și administrativă a domnului Dan Giuclea. Secretariatul General al PNL va urma procedura în vederea înlocuirii consilierului județean care a fost radiat.

De asemenea, BPJ a validat procedura de excludere din partid a domnului Iulian Ionel Bădescu, consilier local în comuna Bârla, care a fost propusă de organizația locală a PNL.

Biroul Politic a validat propunerea președintelui interimar al PNL Costești, domnul Gabriel Tudor pentru constituirea unui Birou Politic Local interimar al PNL Costești.

Totodată în cadrul BPJ au fost prezentate rapoartele de activitate ale consilierilor locali liberali din municipiul Pitești, din Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Costești și Ștefănești.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | PNL | PNL Curtea de Argeș