Biroului Politic Național a decis. Nicolae Ciucă, desemnat să candideze la alegerile prezidențiale

de | 29.08.2024 19:43 | Național, Politic

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, astăzi, că Biroul Politic Naţional (BPN) al partidului l-a desemnat drept candidat pentru alegerile prezidenţiale, urmând ca această decizie să fie aprobată de Consiliul Naţional. Cu ocazia acestui anunț, Nicolae Ciucă și-a arătat convingerea că va intra în turul doi și va câștiga alegerile.

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit joi la Parlament, pe agenda şedinţei aflându-se convocarea Consiliului Naţional, în care va fi validată candidatura preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidenţiale. Consiliu Naţional al liberalilor ar urma să aibă loc pe data de 15 septembrie și va convoca aproximativ 1.400 de delegați liberali din toată țara.

”Mă onorează decizia Biroului Politic Național prin care am fost desemnat, în unanimitate, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. Intru în această competiție bazându-mă pe singurul sondaj real: votul românilor la alegerile din 9 iunie.

Ambele runde de alegeri de la sfârșitul anului sunt cruciale pentru viitorul țării. Așa cum am mai spus, România are nevoie de un președinte care să întruchipeze valorile pe care românii le respectă și le așteaptă de la conducătorii lor: respect pentru educație, pentru litera legii, devotament față de familie și un caracter format prin ani de muncă și responsabilitate. Adică un șef de stat care să asigure securitatea și stabilitatea de care țara are nevoie, să fie responsabil în acțiunile sale și care să fie un președinte al tuturor românilor.”, a punctat Nicolae Ciucă într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) În Argeș a fost recepționată prima unitate de învățământ realizată cu resurse la Rezervele Statului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: educație | Parlament