La Bogați este anunțată o nouă acțiune privind capturarea câinilor fără stăpân

de | 22.02.2024 08:59 | Județean, Administrație

  • Informații utile pentru locuitorii comunei Bogați!
Primarul Ion Gîrleanu anunță faptul că miercuri, 23 februarie va avea loc o nouă acțiune privind capturarea câinilor fără stăpân. În acest sens se dorește evitarea unor situații tragice
Având în vedere solicitările unor cetățeni cu privire la existența unor câini agresivi în anumite zone din localitate, vă aduc la cunoștință faptul că miercuri, 23.02.2022, va avea loc o altă acțiune privind capturarea câinilor fără stăpân.
Vreau să preîntâmpin situații similare celei petrecute zilele trecute în Brașov și difuzate la televizor, când 8 câini au atacat un copil în vârstă de 10 ani la întoarcerea de la școală care a ajuns la spital fiind mutilat.
Referitor acțiunea de miercuri, vă rog să aveți în vedere menținea câinilor în gospodărie deoarece vor fi ridicați toți câinii găsiți pe domeniul public, considerându-i fără stăpân.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și nu uitați de cealaltă acțiune privind sterilizarea câinilor”, a transmis primarul Ion Gîrleanu pe pagina de socializare.
Foto descriptiv
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: