BOGAȚI. Vești noi anunțate de primarul Ion Gîrleanu

de | 23.07.2023 11:37 | Știri, Administrație, Județean

Primarul Ion Gârleanu vine cu vești bune pentru locuitorii comunei Bogați!
Acesta anunță că a fost făcut primul pas către obținerea obiectivului stabilit, și anume a preluării rețelei de apă de către Primărie.
Tribunalul Prahova a respins cererea de suspendare formulată de către SC Pama SRL a hotărârii consiliului local cu privire la rezilierea contractului de apă și urmează să fie judecat și fondul.
Edilul este Încrezător că din toamnă obiectivul va putea fi realizat.
Având în vedere importanța obiectivului propus de noi și anume preluarea rețelei de apă de către Primărie, vă informez că primul pas s-a făcut prin faptul că Tribunalul Prahova a respins cererea de suspendare formulată de către SC Pama SRL a hotărârii consiliului local cu privire la rezilierea contractului de apă.
Urmează a fi judecat ulterior și fondul, dar luând în considerare primul rezultat sunt încrezător în faptul că din această toamnă, serviciul de apă va putea fi administrat de firma noastră.
Sunt convins că veți primi cu bucurie această veste, mai puțin consilierii PNL, care nu au vrut să voteze hotărârea de reziliere a contractului cu SC Pama SRL, acest lucru scoțând încă o dată în evidență că se gândesc mai mult la beneficiile lor decât la interesul locuitorilor comunei noastre.
Îmi doresc, ca de fiecare dată, atunci când am o bucurie, să o împărtășeasc cu dumneavoastră și o să vă țin la curent cu toate realizările obiectivelor noastre.
Să auzim de bine!”, a transmis primarul Ion Gîrleanu.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Gîrleanu

Ultimele articole