anchetaonline.ro

Botez în familia fondatorilor Forte Vita Farm

de | 01.10.2021 14:08 | Lifestyle

Evelina și Dan Ungureanu, ea medic veterinar, iar el farmacist, au devenit părinții unei minunății de fetițe. Pe 1 octombrie 2021 micuța Ruxandra Cristiana a primit Taina Sfântului Botez la biserica Sf. Ioan din Pitești în zi de mare sărbătoare ortodoxă – Acoperământul Maicii Domnului. Data a fost aleasă special pentru ca toată viața micuței sa fie sub protecția Fecioarei Maria.

Printre cei mai emoționați de la ceremonie au fost străbunicii fetiței, cât și bunicii, doamna farmacist Cristiana Ungureanu, fondatoarea și managerul rețelei de farmacii Forte Vita Farm, și omul de afaceri Dan Ungureanu, de la ProSperanța 2002, deținătorul lanțului Rompetrol Partener. Petrecerea a fost una de excepție, cu mult bun gust și surprize, găzduită în sala de evenimente a Hotelului Ramada.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dan Ungureanu | Forte Vita Farm | Pitești | Rompetrol