Bradu – Anunț în atenția locuitorilor din zona Platou Geamăna

de | 10.04.2024 14:25 | Județean, Administrație

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe a transmis pe pagina de socializare un anunț de interes adresat locuitorilor din zona Platou Geamăna.

Acesta informează că de joi, 11 aprilie pe strada Pinului, pe o lungime de cca.250 metri, încep lucrările de introducere a canalizării pluviale.
Lucrările se vor desfășura între orele 07:30 – 16:30.

la Bradu

În atenția locuitorilor din zona Platou Geamăna: De mâine, 11 aprilie, pe strada Pinului, pe o lungime de cca.250 metri, încep lucrările de introducere a canalizării pluviale.
Lucrările se desfășoară între orele 07:30 -16:30 și încep inițial de la intersecția cu strada Daliei, în jos, pe partea stângă, spre str.Târgului.
Ca atare, circulația rutieră va fi temporar închisă, iar pentru a nu perturba desfășurarea normală a lucrărilor, avem rugămintea de a evita circulația în zonă și să folosiți rute ocolitoare!
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, a precizat primarul Dan Stroe.

Foto: Facebook Dan Stroe

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ. Punctul secundar de Permise și Înmatriculări Câmpulung este funcțional!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Dan Stroe | Geamăna

Ultimele articole