Bradu. De la 1 noiembrie, se depun cererile pentru ajutorul de încălzire!

de | 14.10.2022 13:05 | Știri, Administrație, Județean

Sezonul rece se apropie și deja a dat primele semne, prin scăderi de temperatură, mai ales pe timpul nopții.

Conform prevederilor legale în vigoare, există norme care stipulează acordarea unui sprijin financiar familiilor cu venituri mici, pentru încălzirea locuinței.

Primăria comunei Bradu a anunțat că, începând cu data de 1 noiembrie, se demarează sesiunea de primire a solicitărilor pentru ajutorul de încălzire.

De acesta vor beneficia familiile care au un venit net lunar de până la 1.386 lei /persoană sau persoanele singure care obțin un venit de 2053 lei/lună. O altă condiție este să nu dețină bunuri din categoria celor care duc la excluderea de la obținerea ajutoarelor sociale.

Cererile se pot depune la Compartimentul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Bradu, de luni până joi în intervalul 9.00 – 13.00 și vineri de la 9.00 la 12.00.

Formularele necesare, respectiv cererea și declarația pe propria răspundere se pot descărca de pe site-ul www.primariabradu.ro, secțiunea Documente online sau pot fi ridicate de la Compartimentul de Asistență Socială începând cu data de 1 noiembrie.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole