Bradu. Patinoar deschis până în ianuarie!

de | 22.12.2023 18:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

În ajun de Sfântul Nicolae, în localitatea Bradu, într-o atmosferă festivă, s-a aprins iluminatul festiv pentru a marca începutul sezonului sărbătorilor de iarnă.

Cu acest prilej, primarul Dan Stroe, alături de cei mai mici cetățeni ai comunei Bradu au inaugurat patinoarul amplasat în incinta Bazei Sportive. Primăria Bradu și Consiliul Local au oferit oaspeților prezenți la eveniment o feerie de lumini și culoare, vin fiert, covrigi și portocale.

Distracția hibernală va continua, iar cei care iubesc patinajul și vor să petreacă timp exersând și distrându-se cu acest sport au posibilitatea să o facă până în luna ianuarie.

După cum a anunțat primarul Dan Stroe, patinoarul este deschis zilnic până în data de 07.01.2024, după următorul program:

  • luni – vineri în intervalul 14:00 – 22:00 și sâmbătă – duminică – 12:00 – 22:00.

 

Foto: Facebook

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu