(Video) BRADU. Astăzi a fost făcută recepția microbuzului nepoluant achiziționat prin PNRR

de | 09.02.2024 15:31 | Județean, Administrație

  • Vești bune pentru locuitorii comunei Bradu!
Astăzi, 9 februarie a avut loc recepția microbuzului nepoluant achiziționat prin PNRR. Anunțul a fost făcut în mediul online de către primarul Dan Stroe.
Stimați brădeni, astăzi am făcut recepția microbuzului nepoluant achiziționat prin Planul Național de Redesare și Reziliență al României (P.N.R.R).”
Dan Stroe precizează că achiziția a fost efectuată prin P.N.R.R C10 – Fondul local – „Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante)” și a avut la bază contractul de finanțare Nr.134676/28.11.2022.
la Bradu
Dacă vă întrebați care a fost valoarea totală a finanțării nerambursabile, răsunsul este – suma de 1.230.675,00 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 233.828,25 lei.
De precizat că în costul de achiziție al microbuzului nepoluant este inclus și costul unei stații de reîncărcare lentă, conform Ghidului specific.
la Bradu
Pentru locuitorii din Bradu, acesta este doar un pas efectuat în direcția sustenabilițății și a dezvoltării durabile, însă protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale trebuie să devină prioritare pentru fiecare dintre noi, este de părere primarul comunei”, a transmis primarul Dan Stroe.
Acesta mai precizează faptul că investițiile de acest gen vor continua.
Vă asigur că vom continua investițiile de acest gen, pentru a oferi generațiilor tinere, un mediu sigur și curat pentru dezvoltarea lor!!”, a adăgat primarul comunei Bradu.
Foto/Video: Facebook Dan Stroe

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole