A fost semnat acordul între Guvern, fermieri și transportatori pentru încetarea protestelor

de | 02.02.2024 20:12 | Știri, Eveniment, Importante

Guvernul a semnat în cursul zilei de astăzi, vineri, 2 ianuarie, acordulcu fermierii și transportatorii pentru încetarea protestelor.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este un angajament pentru apărarea intereselor acestor sectoare vitale ale economiei țării.

Am semnat astăzi cu reprezentanții fermierilor și transportatorilor un #acord care pune capăt protestelor din ultimele săptămâni!
Am ascultat cu atenție preocupările și necazurile acestor oameni și am luat deja decizii în mai multe ședințe de Guvern care să rezolve o parte dintre probleme. Astăzi am reușit să ajungem la o înțelegere care reflectă interesul nostru concret în a continua să găsim soluții pentru a-i sprijini pe termen lung atât pe fermieri, cât și pe transportatori.
Acest acord reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei noastre și de a îmbunătăți viața celor care produc în România și transportă mărfurile românești în țară și peste hotare.” a scris Marcel Ciolacu, pe pagina oficială de Facebook.
Acordul semnat prevede ca luni, 5 februarie, prin decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu, să se constituie un Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care să analizeze și să găsească cele mai bune soluții pentru revendicările protestatarilor, se arată într-un comunicat transmis de Guvern, potrivit Antena 3 CNN.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/alina-gorghiu-despre-comasarea-alegerilor-coalitia-trebuie-decida-pana-tarziu-inceputul-lunii-martie-138955/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole