Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

de | 14.03.2023 15:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Incident care putea avea urmări grave pe pista aeroportului din Suceava! Două avioane s-au ciocnit pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”, potrivit monitorulsv.ro.

Este vorba de două aeronave Wizz Air care erau pe platforma aeroportului, iar din primele date, se pare că aripa unui avion a lovit partea de spate a celuilalt.

Se pare că unul dintre avioane trebuia să zboare spre Dortmund, iar cel de-al doilea spre Londra. Zborurile au fost anulate, iar pasagerii au fost debarcați din avioane.

Potrivit primelor informații, unul dintre avioane, cel care trebuia să ajungă în Dortmund,  era plin cu pasageri și se pregătea să decoleze când a lovit cealaltă aeronavă, care era goală.

La fața locului se află autoritățile, pentru desfășurarea cercetărilor. Deocamdată, nu este clar cum s-a produs incidentul.

Foto Monitorul Sv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anchetă de amploare după accidentul feroviar din Teleorman! Mecanicul trenului de pasageri a intrat pe roșu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Londra | Suceava | Teleorman | Wizz Air

Ultimele articole