Bucureștean prins beat la volan pe străzile din Pitești

de | 05.06.2024 19:20 | Eveniment, Pitești

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat în ziua de 4 iunie un bărbat de 41 de ani, din București, care conducea un autoturism pe str. Prelungirea Craiovei din municipiul Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Pentru că valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bucureșteanul a fost  condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare în stabilirea  alcoolemiei, informează polițiștii argeșeni într-un comunicat de presă.

Bărbatului s-a ales cu dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer din Merișani și altul din Ilfov – prinși „zburând” pe autostrada A1

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București | Ilfov | Pitești